Contact NON-STOP

0734 515 000

Montaj centrale termice

Alegerea unei centrale termice pentru casa sau apartamentul dumneavoastra este una dintre cele mai bune si importante investii pe care le puteti face. Echipa noastra realizeaza montajul si demontajul pentru:

  • centrale termice pe gaz
  • centrale termice pe lemne
  • centrale termice electrice

Montajul centralelor termice se poate face atat pentru centrale cumparate de client, cat si pentru centrale pe care le putem achiziona noi contra cost. Pentru mai multe detalii, va rugam consultati pagina de tarife.

Montaj calorifere

Alegerea tipului de calorifer portrivit pentru tine si bugetul tau si montajul profesionist al acestuia sunt foarte importante, de aceea este nevoie de ajutorul specialistilor. Echipa noastra asigura montajul si demontajul principalelor tipuri de calorifere (sau radiatoare):

  • calorifere din fonta
  • calorifere din aluminiu
  • calorifere din otel

Montajul caloriferelor se poate face atat pentru calorifere cumparate de client, cat si pentru calorifere pe care le putem achiziona noi contra cost.

Montaj boilere electrice

Boilerul asigura incalzirea apei in locuinta dumneavoastra, echipa noastra punandu-va la dispozitie montajul si demontajul boilerelor electrice pentru diferitele tipuri si marci existente pe piata.

Pachetul nostru de servicii include toate aspectele ce trebuie luate in considerare atunci cand se monteaza un boiler: verificarea rezistentei peretelui pe care va fi montat boilerul si consolidarea acestuia la nevoie, realizarea racordurilor la instalatia de apa s.a.m.d.

Ca si in cazul celorlalte servicii ale noastre, montajul boilerelor se poate face atat pentru boilere electrice cumparate de client, cat si pentru boilere pe care le putem achiziona noi contra cost. Pentru mai multe detalii, va rugam consultati pagina de tarife.

Izolare conducte de incalzire

Izolarea tevilor si conductelor de incalzire este realizata de echipa noastra atat pentru cladiri rezidentiale, cat si pentru spatiile de birouri si instalatiile industriale.

Aceasta operatie are ca scop izolarea termica si acustica a tevilor si conductelor si vizeaza tevile si conductele de incalzire, precum si instalatiile de apa sanitara si canalizare. Echipa noastra alege cele mai bune solutii de izolare a conductelor de incalzire, punand la dispozitia clientilor sai materiale si servicii de cea mai buna calitate.

Cere o oferta pentru proiectul tau!

Ai nevoie de o echipa de instalatori profesionisti?

Contacteaza-ne 24/7 cu detalii despre proiectul tau:

0734 515 000

contact@expertinstalatiisanitare.ro