Contact NON-STOP

0734 515 000

Zugraveli interioare si exterioare

Aveti nevoie de o noua zugraveala interioara sau exterioara inainte, dupa sau independent de o alta interventie termico-sanitara efectuata de noi ?

Daca da, echipa noastra are in componenta sa specialisti cu o lunga experienta in domeniul amenajarilor de interior ce lucreaza cu grija si atentie la detaliu.

Apeland la serviciile noastre veti putea beneficia de un pachet extrem de avantajos ce va poate scuti de o serie intreaga de neplaceri, asigurandu-va ca locuinta sau spatiul dumneavoastra de productie va fi reamenajat si curatat corespunzator.

In felul acesta veti putea sa:

  • economisiti bani prin evitarea contractarii unei firme de reamanajare
  • economisiti timp pretios intrucat echipa noastra poate realiza interventiile termico-sanitare in paralel cu cele de reamanajare de interior
  • aveti garantia ca spatiul interior sau exterior unde a avut loc interventia va fi rapid curatat si readus la un stadiu functional si propice reluarii oricarui tip de activate

Decopertat glet

Executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare poate necesita, intr-o prima faza, si realizarea unor interventii asupra diferitelor elemente de constructie ce se afla in zona de interes.

Decopertatul gletului poate fi una din aceste interventii necesare. In acest caz, echipa noastra va poate pune la dispozitie specialisti ce pot executa aceasta lucrare intr-un mod rapid si productiv, astfel incat planificarea de santier sa poata avansa fara piedici.

Serviciul este disponibil si pentru situatii in care nu este neaparat corelat cu o interventie termico-sanitara.

Reparatii pereti si tavane dupa interventie

Executia lucrarilor termico-sanitare pot pune clientul in postura neplacuta de a mai trebui sa apeleze ulterior la serviciile suplimentare ale altor firme specializate in finisaje de interior, in functie de necesitati. Reparatiile peretilor sau a tavanelor poate fi una din aceste necesitati.

In acest caz, echipa noastra va poate pune la dispozitie personal specializat in finisaje si lucrari de constructii in vederea executiei si predarii unor lucrari "la cheie", urmand ca locul interventiei sa ii fie predat clientului in acelasi mod in care a fost preluat inainte de executia lucrarii termice sau sanitare.

Strapungere beton / caramida / BCA

Executia lucrarilor de instalatii termice si sanitare poate necesita, intr-o prima faza, si realizarea unor interventii asupra diferitelor elemente de constructie ce se afla in zona de interes. Strapungerea corespunzatoare a betonului, caramizii sau BCA-ului din zona unde urmeaza a se executa lucrarea poate fi una din aceste interventii necesare.

In acest caz, echipa noastra va poate pune la dispozitie specialisti si echipament specific pentru executia acestei interventii intr-un mod rapid si productiv, astfel incat planificarea de santier sa poata avansa fara piedici.

Cere o oferta pentru proiectul tau!

Ai nevoie de o echipa de instalatori profesionisti?

Contacteaza-ne 24/7 cu detalii despre proiectul tau:

0734 515 000

contact@expertinstalatiisanitare.ro